67a671f261d363136a282f23b98d7253-piata-sfatului.jpg
AVENTURA MEDIEVALĂ
 • Locatie
  Predeal
 • Tipul excursiei
  BANCHETE
 • Unitate cazare
  Hotel   

Ziua 1: Vom păși prin coridoare secrete pe urmele Reginei Maria și ale Contelui Dracula care au făcut cunoscut Castelul Bran, apoi ne vom întoarce în timp în lumea dinozaurilor în cadrul vizitei la Dino Parc.

Ziua 2: Vom vizita Peștera Valea Cetății, după care vom poposi la Brașov pe urmele cavalerilor din Țara Bârsei, unde vom vizita centrul istoric al orașului. Prima Școală Românească, Piața Sfatului, Biserica Neagră și Strada Sforii sunt câteva dintre monumentele istorice pe care le vom admira.

BONUS: Minidiscotecă

BUCUREȘTI – BRAN – RÂȘNOV – PREDEAL (CAZARE) – RÂȘNOV - BRAȘOV - BUCUREȘTI


Tariful incepe de la 385 lei/plătitor pentru grupuri de 59 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 397 lei/platitor pentru grupuri de 54 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 427 lei/platitor pentru grupuri de 48 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)
 • Varsta participanti

  6-14 ani
 • Capacitatea

  48-59 participanți
 • Transport

  inclus
 • Regim de masa

  demipensiune
 • Echipa taberei

  1 ghid/animator
 • Durata

  2 zile
TARIFUL INCLUDE

- Transport cu autocar/midibus/microbuz clasificat;
- Cazare la hotel de 3* în Predeal în camere de 3-4 locuri și apartamente de 4-5 locuri cu baie proprie;
- Demipensiune (cina în prima zi, mic dejun a doua zi);
- Însoțitor din partea agentiei pe autocar;
- Însoțitori din partea agenției pentru vizitele la obiectivele turistice.

TARIFUL NU INCLUDE

- Taxele de intrare pentru vizită la: Biserica Neagra, Prima Școală Românească, Castelul Bran, Dino Parc și Peștera Valea Cetății;
- Masă de prânz în prima și a doua zi;
- Alte taxe si cheltuieli personale.

OBSERVAȚII

Programul propus poate fi personalizat la cerere, iar prețul se va recalcula în funcție de alte optiuni personale care nu fac parte din oferta inițială.


Pentru organizare petrecere de sfârșit de an tip banchet cu cină festivă și activităţi de tipul Miss și Mister, se adaugă un supliment de 120 Ron/plătitor faţă de tariful afișat. Suplimentul include: Cină festivă (aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic), Organizare de concursuri (Miss și Mister, Limbo, Cotton eye Joe), diplomă de participare.


WhatsApp Alert