nama3-1503585623.jpg
LA GRANIȚA DINTRE MUNTENIA ȘI TRANSILVANIA
 • Locatie
  Predeal
 • Tipul excursiei
  BANCHETE
 • Unitate cazare
  Hotel   

Ziua 1: Vom merge în vizită la Dino Parc, locul care ne va întoarce în timp în lumea dinozaurilor și ne va prezenta povestea acestora, de la apariție și până la extincție. Vom continua vizita la Peștera Valea Cetății.

Ziua 2: Vom vizita Peștera Dâmbovicioara și îi vom afla tainele, apoi vom continua vizita la Mausoleul Mateiaș și Mănăstirea Nămăiești.

BUCUREȘTI – RÂȘNOV – PREDEAL (CAZARE) – BRAN – DÂMBOVICIOARA – PTEȘTI - BUCUREȘTI


Tariful incepe de la 385 lei/platitor pentru grupuri de 59 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 397 lei/platitor pentru grupuri de 54 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 427 lei/platitor pentru grupuri de 48 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)
 • Varsta participanti

  6-14
 • Capacitatea

  48-59 participanți
 • Transport

  inclus
 • Regim de masa

  demipensiune
 • Echipa taberei

  1 ghid/animator
 • Durata

  2 zile
TARIFUL INCLUDE

- Transport cu autocar/midibus/microbuz clasificat;
- Cazare la hotel de 3* în Predeal  în camere de 3-4 locuri și apartamente de 4-5 locuri cu baie proprie;
- Demipensiune (cina în prima zi, mic dejun a doua zi);
- Însoțitor din partea agentiei pe autocar;
- Însoțitori din partea agenției pentru vizitele la obiectivele turistice.

TARIFUL NU INCLUDE

- Taxele de intrare pentru vizită la: Dino Parc, Peștera Valea Cetății, Peștera Dâmbovicioara, Mausoleul Mateiaș, Mănăsirea Nămăiești;
- Masă de prânz în prima și a doua zi;
- Alte taxe si cheltuieli personale.

OBSERVAȚII

Programul propus poate fi personalizat la cerere, iar prețul se va recalcula în funcție de alte optiuni personale care nu fac parte din oferta inițială.


Pentru organizare petrecere de sfârșit de an tip banchet cu cină festivă și activităţi de tipul Miss și Mister, se adaugă un supliment de 120 Ron/plătitor faţă de tariful afișat. Suplimentul include: Cină festivă (aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic), Organizare de concursuri (Miss și Mister, Limbo, Cotton eye Joe), diplomă de participare.


WhatsApp Alert