ssss.jpg
SINAIA ȘI BRAȘOV!
 • Locatie
  Predeal
 • Tipul excursiei
  BANCHETE
 • Unitate cazare
  Hotel   

Ziua 1: Vom începe excursia cu o vizită la Castelul Peleș (expoziția de bază), castel ce datează din perioada regelui Carol I, după care vom intra în lumea muzicii și vom vizita Casa Memorială George Enescu.
Ziua 2: A doua zi vom poposi la Brașov pe urmele cavalerilor din Țara Bârsei, unde vom vizita centrul istoric al orașului, Prima Școală Românească, Piața Sfatului, Biserica Neagră și Strada Sforii fiind câteva dintre monumentele istorice pe care le vom admira. După ce părăsim orașul Brașov, vom continua cu vizita la Cetatea Prejmer construită de Cavalerii Teutoni.


Bonus:  minidiscotecă

BUCUREȘTI – SINAIA – PREDEAL (CAZARE) – BRAȘOV – PREJMER - BUCUREȘTI


Tariful incepe de la 388 Lei/plătitor pentru grupuri de 59 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 402 Lei/plătitor pentru grupuri de 54 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 422 Lei/plătitor pentru grupuri de 48 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)
 • Varsta participanti

  6-14 ani
 • Capacitatea

  48-59 participanți
 • Transport

  este inclus
 • Regim de masa

  demipensiune
 • Echipa taberei

  1-2 ghizi/animatori
 • Durata

  2 zile
TARIFUL INCLUDE

- Transport cu autocar/midibus/microbuz clasificat;

- Cazare la hotel de 3* în Predeal în camere de 3-4 locuri și apartamente de 4-5 locuri cu baie proprie;

- Demipensiune (cina în prima zi, mic dejun a doua zi);

- Însoțitor din partea agentiei pe autocar.

TARIFUL NU INCLUDE

- Intrările la obiectivele turistice;

- Masă de prânz în prima și ultima zi;

- Alte taxe si cheltuieli personale.

OBSERVAȚII:

Programul propus poate fi personalizat la cerere, iar prețul se va recalcula în funcție de alte optiuni personale care nu fac parte din oferta inițială.


Pentru organizare petrecere de sfârșit de an tip banchet cu cină festivă și activităţi de tipul Miss și Mister, se adaugă un supliment de 120 Ron/plătitor faţă de tariful afișat. Suplimentul include: Cină festivă (aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic), Organizare de concursuri (Miss și Mister, Limbo, Cotton eye Joe), diplomă de participare.

WhatsApp Alert