tabara-58-1695820358.jpeg
OLTENIA SUB MUNTE!
 • Locatie
  Horezu
 • Tipul excursiei
  BANCHETE
 • Unitate cazare
  Hotel   

Nordul Olteniei este una dintre cele mai frumoase zone de la noi din țară în care monumentele și tradițiile încă se mai păstrează. Horezu! Ceramica de Horezu este deja recunoscută peste hotare și admirată de mulți dintre noi, căci suntem destui care avem prin case măcar o ulcică din lut.
Ziua 1: Vom vizita Salina Ocnele Mari, Mănăstirea Hurezi, ctitorită de Constantin Brâncoveanu și vom participa la un atelier de olărit.
Ziua 2: Vom vizita Peștera Muierilor și Cula de la Măldărești.


Bonus:  minidiscotecă

BUCUREŞTI – OCNELE MARI - HOREZU (CAZARE) – BAIA DE FIER - MĂLDĂREȘTI - BUCUREŞTI


Tariful începe de la 391 lei/plătitor pentru grupul de 59 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful începe de la 419 lei/plătitor pentru grupul de 54 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful începe de la 456 lei/plătitor pentru grupul de 48 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)
 • Varsta participanti

  6-14 ani
 • Capacitatea

  48-59 participanți
 • Transport

  inclus
 • Regim de masa

  demipensiune
 • Echipa taberei

  1-2 ghizi/animatori
 • Durata

  2 zile
TARIFUL INCLUDE

- Transport cu autocar/midibus /microbuz clasificat;

- Cazare la hotel de 3* în Horezu în camere de 3-4 locuri și apartamente de 4-5 locuri cu baie proprie;

- Demipensiune (cina și mic dejun);

- Însoțitor din partea agentiei pe autocar și pentru vizitele la obiectivele turistice;

- Atelier de olărit;

-Gratuități pentru cadrele didactice conform ofertei.

TARIFUL NU INCLUDE

- Masă de prânz în prima și ultima zi;

- Intrările la obiectivele turistice;

- Alte taxe si cheltuieli personale.

OBSERVAȚII

Programul propus poate fi personalizat la cerere, iar prețul se va recalcula în funcție de alte optiuni personale care nu fac parte din oferta inițială.


Pentru organizare petrecere de sfârșit de an tip banchet cu cină festivă și activităţi de tipul Miss și Mister, se adaugă un supliment de 120 Ron/plătitor faţă de tariful afișat. Suplimentul include: Cină festivă (aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic), Organizare de concursuri (Miss și Mister, Limbo, Cotton eye Joe), diplomă de participare.

WhatsApp Alert