image00190.jpg
DRUMEŢIE PE MUNTE -Deplasare cu trenul!
 • Locatie
  Predeal
 • Tipul excursiei
  BANCHETE
 • Unitate cazare
  Hotel   

    Această excursie se adresează celor ce doresc să lase confortul  la o parte și să se bucure de tot ceea ce oferă cu adevărat natura.
    Ziua 1: Vom merge către Bușteni cu trenul, împreună cu însoțitorii din partea agenției. Cu rucsacul în spate vom porni de la gară către Telecaniba Babele - se va urca cu telecabina și se va face o mică plimbare către Babe și Sfinx. După-amiază se va merge cu trenul către Predeal, unde se va merge în drumeție către unitatea de cazare. 
     Ziua 2: După micul dejun vom porni într-o drumeție de aproximativ 5ore dus-întros către Trei Brazi sau Cabana Gârboza, în funcție de vreme, după care fericiti vom pleca către gara din Predeal pentru a ne întoarce acasă.


     Bonus :  minidiscotecă

BUCUREȘTI – BUȘTENI - PREDEAL (CAZARE) - BUCUREȘTI


Tariful incepe de la 388 lei/platitor pentru grupuri de 59 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 402 lei/platitor pentru grupuri de 54 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful incepe de la 422 lei/platitor pentru grupuri de 48 persoane.  (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)
 • Varsta participanti

  6-14 ani
 • Capacitatea

  48-59 participanți
 • Transport

  este inclus
 • Regim de masa

  pensiune completa
 • Echipa taberei

  1-2 ghizi/animatori
 • Durata

  2 zile
TARIFUL INCLUDE

- Cazare la hotel de 3* în Predeal în camere de 3-4 locuri și apartamente de 4-5 locuri cu baie proprie;

- Pensiune completă (cina, mic dejun, prânz rece la pachet);

- Însoțitor din partea agentiei pe autocar;

- Însoțitori din partea agenției pe tren și pentru drumeții.

TARIFUL NU INCLUDE

- Intrările la obiectivele turistice;

Urcarea si coborîrea cu telecabina în prima zi;

- Masă de prânz în prima zi;

- Alte taxe si cheltuieli personale.

OBSERVAȚII:

Programul propus poate fi personalizat la cerere, iar prețul se va recalcula în funcție de alte optiuni personale care nu fac parte din oferta inițială.


Pentru organizare petrecere de sfârșit de an tip banchet cu cină festivă și activităţi de tipul Miss și Mister, se adaugă un supliment de 120 Ron/plătitor faţă de tariful afișat. Suplimentul include: Cină festivă (aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic), Organizare de concursuri (Miss și Mister, Limbo, Cotton eye Joe), diplomă de participare.

WhatsApp Alert