piata-mare-1200x720.jpg
SUDUL TRANSILVANIEI ȘI ŢARA FĂGĂRAȘULUI!
 • Locatie
  Sibiu
 • Tipul excursiei
  BANCHETE
 • Unitate cazare
  Hotel   

Ziua 1: Vom admira frumoasa vale a râului Prahova și Țara Făgărașului. Vom vizita pe traseu Cetatea Făgărașului, Castelul de Lut de pe Valea Zânelor din Porumbacu de jos,Povestea Calendarului  și Ferma de Cerbi de la Avrig.
Ziua 2: Vom admira orașul Sibiu, parcurgând un tur pietonal al celor trei mari piețe cunoscute ale orașului: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet și Muzeul Astra, locul unde regasim păstrate adevăratele valori tradiționale din patrimoniul românesc, săsesc și al altor minorități.


Bonus:  minidiscotecă

BUCUREȘTI – FĂGĂRAȘ – PORUMBACU DE JOS – ZONA SIBIU (CAZARE) – SIBIU - BUCUREȘTI


Tariful începe de la 445 lei/plătitor pentru grupul de 59 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful începe de la 457 lei/plătitor pentru grupul de 54 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)


Tariful începe de la 491 lei/plătitor pentru grupul de 48 persoane. (PENTRU BANCHET SE ADAUGĂ UN SUPLIMENT DE 120 LEI - INCLUDE CINA FESTIVĂ: aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic)
 • Varsta participanti

  6-14 ani
 • Capacitatea

  48-59 participanți
 • Transport

  inclus
 • Regim de masa

  demipensiune
 • Echipa taberei

  1-2 ghizi/animatori
 • Durata

  2 zile
TARIFUL INCLUDE

-Transport cu autocar /midibus / microbuz clasificat;
- Cazare la hotel de 3* în Ocna Sibiului în camere de 3-4 locuri și apartamente de 4-5 locuri cu baie proprie;
- Demipensiune (cina în prima zi, mic dejun);
- Însoțitor din partea agentiei pe autocar.

TARIFUL NU INCLUDE

- Masă de prânz în prima și ultima zi;
- Intrările la obiectivele turistice;
- Alte taxe si cheltuieli personale.

OBSERVAȚII:

Programul propus poate fi personalizat la cerere, iar prețul se va recalcula în funcție de alte optiuni personale care nu fac parte din oferta inițială.


Pentru organizare petrecere de sfârșit de an tip banchet cu cină festivă și activităţi de tipul Miss și Mister, se adaugă un supliment de 120 Ron/plătitor faţă de tariful afișat. Suplimentul include: Cină festivă (aperitiv, fel principal cu garnitură și salată, suc cu și fără acid, apă plată și minerală, tort clasic), Organizare de concursuri (Miss și Mister, Limbo, Cotton eye Joe), diplomă de participare.

WhatsApp Alert