photo-2021-08-05-22-16-53-3-1648544816.jpg
LA PAS SPRE TREI BRAZI
 • Coordonator
  Tatiana Paun
 • Locatie
  Trei Brazi
 • Unitate cazare
  Hotel Atrium Panoramic   
1 650 Lei Rezerva
Ziua 1 - Bine ati venit!

Ajunși la hotelul pe care toți il vom numi casa timp de o săptămână, vom intra încet, încet, în spiritul taberei. Vom face cunoștință cu echipa de ghizi atestați și cadrele medicale autorizate. Vom alege echipele. Fiecare echipa va primi bandane de culoare diferită, fiecare având astfel identitatea sa. Participanții își vor alege capitanii, numele echipei și-și vor confecționa un steag, ce îi va reprezenta pe toată perioada aventurilor. Seara, echipele își vor prezenta steagurile.

 


Ziua 2 - Ziua competiției

E timpul să înceapă competiția. După micul dejun, vom pleca în drumeția cu obstacole, diferite jocuri de echipă, menite să unească echipele și să dezvolte spiritul de competiție.

În a doua parte a zilei ne vom pune la încercare curajul și abilitățile de vânătoare, învățând să devenim buni țintași la tir cu arcul, praștia, tir cu pușca și tir cu pistolul.

Seara, ne vom distra la minidiscoteca amenajată în incinta hotelului.     

 


Ziua 3 - Distracția continuă!

În prima parte a zilei ne vom relaxa la piscina interioară a hotelului, prilej cu care ne vom încărca bateriile pentru a participa cât mai activ la toate surprizele pregătite după-amiază.

După prânz, vom participa la cel mai spectaculos treasure-hunt realizat vreodată în tabără și ne vom întrece in cele mai frumoase jocuri de competiție.

Seara, ne așteaptă petrecerea în pijamale și Just Dance.

 


Ziua 4 - Excursie opțională/ Ziua profesorului

*** Pentru a descoperi împrejurimile zonei, în aceasta zi se alege o variantă de excursie opțională dintre cele propuse de noi.

Brașov              

Avem o zi întreagă la dispoziție să fim printre fericiții vizitatori care vor avea timpul si compania ideala pentru a afla și admira punctele de atracție din acest minunat oraș din centrul țării. Avem posibilitatea de a contempla Piața Sfatului cu ale sale clădiri istorice dominate de Biserica Neagră, putem merge trecând pe Strada Sforii (una dintre cele mai înguste străzi din Europa) spre Poarta Schei, ajungând la Prima Școală Românească, unde avem parte de o lecție de viața, cultura și simțăminte ce nu trebuie să lipsească din inima vreunui român. Dacă ridicăm privirea remarcăm Tampa cu a ei telecabină. 

Pentru că orașul pulsează de viață și energie, putem alege dintre gradina zoologică și planetariu din superba parte verde a orașului, cartierul Noua, unde se află și Parc Aventura, sau să intrăm pe porțile Superland, cel mai mare parc de distracții pentru copii.

 

Râșnov

E zi de excursie și azi am ales, o destinație unică în felul ei prin varietatea obiectivelor de vizitat, orașul Rasnov și imprejurimile lui. Indiferent, din ce direcție ne apropiem de oraș, privirea ne este atrasă de cetatea Rașnovului. Aflăm tumultoasa istorie a cetății apoi coboram spre cea mai apreciata atracție în randul copiilor, respectiv Dino Park, unde îmbinăm științele naturii cu animația, benzile desenate cu tehnologia, într-un mix atractiv deopotrivă pentru cei mari și cei mici. Natura a fost darnică cu aceste locuri și pătrunzând mai adânc în pădure, descoperim Peștera Valea Cetății cu aerul ei mistic dar și cu serenitatea care atrage săptămânal inclusiv o orchestră ce încântă auditoriul cu piese clasice sau de jazz. 

Seara transformăm hotelul într-o mare sală de cinema și vizionăm un film animat.

 


Ziua 5 - Ziua drumeției și a aventurii în Fun Park

După inviorare si un mic dejun sănătos vom pleca, echipați corespunzător într-o frumoasă drumeție spre Cabana Trei Brazi și Cabana Poiana Secuilor. Tot aici vom servi prânzul la pachet și ne vom bucura de natură la atelierele montane și de supraviețuire pregătite de ghizi.

SAU optional, putem alege să ne distrăm în parcul de aventură de la Trei Brazi, unde bucuria va fi in toi, căci ne vom da pe tiroliana, ne aventurăm în  trasee prin copaci și tubbing.

După-amiază ne întoarcem la Hotel și ne vom pregăti pentru seara de talente!

 


Ziua 6 - Ziua prieteniei și a lucrului în echipă

In prima parte a zilei, vom învăța să ne construim un adapost folosind ceea ce ne oferă natura, vom afla ce este prietenia și care este rolul ei în reușita echipei.

în a doua parte a zilei vom participa la cea mai interesantă competiție - EXATLON, echipele vor concura rând pe rând câștigând puncte, experiențe și amintiri de neuitat.

În această ultima seară ne vom lua la revedere de la tabără, ne vom distra și vom petrece cu cântece la chitară în jurul focului de tabără.

 


Ziua 7 - Ramas bun, tabără dragă!

Și iată ca a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom reaminti momentele frumoase petrecute împreună.

Vom pleca din tabără cu un bagaj de cunoștințe mai bogat, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi.

 


 • Perioada

  03.07 - 31.07
 • Varsta participanti

  6 - 14 Ani
 • Capacitatea taberei

  90 participanti
 • Durata taberei

  6 nopti/7 zile
 • Transport

  nu este inclus
 • Regim de masa

  pensiune completa
 • Echipa taberei

  1 ghid sau animator la 10 copii
 • Excursii optionale

  nu este inclusa

Selectie Serie Cazare Perioada Varsta Locuri disponibile Total locuri Pret
Seria 1 2022 Hotel Atrium Panoramic 03.07.2022 - 09.07.2022 6 - 14 0 1 650Lei
Seria 2 - 2022 Hotel Atrium Panoramic 10.07.2022 - 16.07.2022 6 - 14 0 1 650Lei
Seria 3 - 2022 Hotel Atrium Panoramic 17.07.2022 - 23.07.2022 6 - 14 0 1 650Lei
Seria 4 - 2022 Hotel Atrium Panoramic 24.07.2022 - 30.07.2022 6 - 14 0 1 650Lei
Seria 5 - 2022 Hotel Atrium Panoramic 31.07.2022 - 06.08.2022 6 - 14 0 1 650Lei
Tariful include:

• 7 zile (6 nopți) cazare Hotel Atrium Panoramic 4* - Predeal (camere 2, 3, 4 locuri fără paturi supraetajate, cu baie proprie);

• Pensiune completă ( mic dejun, prânz, cină)

• Asistență medicală autorizată;

• Ghidaj autorizat și animație;

• Activități organizate de către ghizi ( 1 la 10 copii)

• Diplome, medalii și premii surpriză pentru toți copiii;

• Poze in format electronic;

• Gratuități pentru cadrele didactice.

 
Tariful nu include:

• Transportul (se calculează la cerere în funcție de numărul de participanți și de orașul de proveniență);

• Participarea optional la Fun Park - de la Trei Brazi, ( tiroliană, trasee prin copaci și tubbing) 

• Intrările la obiectivele turistice;

• Excursiile opționale;

• Alte servicii în afara de cele menționate în program.

Excursii optionale:

Tarifele afișate pentru excursiile opționale sunt informative. Acestea pot vor suferi modificări (care vor fi comunicate înainte de intrarea în tabere) în funcție de oscilațiile tarifare ale partenerilor implicați (ex. companiile de transport).

Excursiile sunt calculate pentru un autocar de 50 de locuri. Pentru grupurile care sunt mai mici de 50 de persoane, tarifele se recalculează în funcție de numărul persoanelor din grup. Serviciile de ghidaj sunt incluse exclusiv în tarifele excursiilor organizate de agenția noastră. Taxa de ghidaj pentru oricare altă situație este de 10 lei/ copil ( 1 ghid la 20 copii).

 

Variante de excursii opționale la alegere dintre:

1.  Brașov (Piața Sfatului, Parc Aventura/ Superland, Tâmpa) Preț: 80 lei/ persoană;

2.   Rașnov (Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, Dino Parc) Preț: 80 lei/ persoană;

3. Sighisoara ( Cetatea Sighisoara) Pret: 100 lei/ persoana;

4 Sibiu Pret: 120 lei/ persoana;

 
Tarife obiective turistice anul 2021

 

Tarifele afisate pentru intrarile la obiectivele turistice sunt cele practicate in anul 2021. Acestea pot suferi modificari in sezonul 2022.
Grupurile care solicita intrarea ghizilor / animatorilor impreuna cu grupul in incinta obiectivelor tutistice, vor achita si biletele de intrare ale acestora.

 

- Tarif Parc Aventura – 70 lei/persoana (activitati si acces in parc);

- Tarif telecabina Tampa – tarif urcare sau coborare adulti: 10 lei, tarif urcare sau coborare copii: 6 lei, tarif urcare și coborâre 18 lei adulți, 10 lei pentru copii

- Tarif vizita Gradina Zoologica – Adult 20 lei ,Copil 10 lei

- Tarif vizita Pestera Valea Cetatii –  Adult 20 lei ,Copil 10 lei (5 ani – 14 ani)

- Tarif vizita Dino Parc –  Adult 36 lei ,Copil 28 lei (3 ani – 18 ani) 

Termeni și condiții

Taberele ATGR & Old Line se adresează exclusiv copiilor cu vârste între 6 și 14 ani și cadrelor didactice care îi însoțesc. Participarea la aceste programe turistice nu este permisă adulților însoțitori, cu excepția unor cazuri medicale dovedite la data rezervării și care necesită prezența unui părinte. 

Pentru buna desfășurare organizatorică a programului taberei, acesta este obligatoriu pentru toți copiii participanți. Dacă există cazuri de participare la program, supravegherea acestor copii devine obligația cadrului didactic însoțitor.

Pachetul turistic nu suferă reduceri tarifare în cazul persoanelor care nu pot participa la întreg programul de tabără și care renunță la o parte din serviciile oferite. 

O rezervare devine ferma in momentul achitării avansului. Depășirea termenului de plata duce la anularea rezervării.  Avansul achitat nu este returnabil, cadrele didactice având opțiunea de a înlocui elevii retrași din lista inițială. 

În cazul în care programul nu poate fi susținut din cauza restricțiilor impuse de autorități acesta va fi reprogramat la o dată ulterioară stabilită de comun acord.